Дека д/сам Комета Дредноут 6,0 x 23' Хром

Cometa Scooters
SD-06CH
14490,00
Дека для самоката Комета Дредноут с квадратными дропами
ширина 6
длина 23'

Модель: Дредноут

Цвет: Хром

Длина деки: 585 мм (23")

Ширина деки: 152 мм (6,0")

Дропауты: Квадратные

Click to order
Made on
Tilda