Дека д/сам Комета Дредноут 5.5 x 21' Хром

Cometa Scooters
SD-02CH
14490,00
Дека для самоката Комета Дредноут с квадратными дропами
ширина 5.5
длина 21'

Модель: Дредноут

Цвет: Хром

Длина деки: 535 мм (21")

Ширина деки: 140 мм (5,5")

Дропауты: Квадратные

Made on
Tilda